shadow-top

ÜGYFELEINKshadow-top

“Nagyon hatékony volt a coaching, sokkal többet adott, mint amire számítottam. Az általam bevezetett rendszerektől sokkal magabiztosabb vezető lettem. ”
Trilak, HR igazgató
“A coachingban az a jó, hogy úgy tudom fejleszteni saját vezetői képességeimet, gyakorlataimat, működésemet, hogy a számomra legjobb, általam alakított megoldásokat kezdem el alkalmazni. Nincs kényszer, nincs nyomás, és mégis minden megvalósul! Működik!”
Országgyűlési Biztosok Hivatala, főosztályvezető
“Számomra a coach olyan, mint egy jó barát, aki nem akarja rám erőltetni a véleményét, de segít megtalálni a helyes döntéshez vezető utat. Merthogy a helyes döntésnek nem oka van, hanem eredménye”
Ségécé Kft., bérbeadási menedzser
“Elmúltál ötven. Tulajdonképpen sikeres vagy, minden rendben veled. Te valamiért mégsem vagy elégedett. Mintha az “életút felén” kezdenél elbizonytalanodni. Ismerős? Aztán jön Judit. Meghallgat. Nem ítél. Kérdéseket tesz fel és te rácsodálkozol: ez eddig neked miért nem jutott eszedbe? Dolgozol a saját válaszaidon, a saját megoldásaidon, és kialakul benned a kérdések iránti igény. Judit pedig szerencsére ismét jön… (és néha még meg is nevettet)”
PTE, egyetemi tanszékvezető
“Mindig azt mondod, coacha csak a legjobbaknak van! Ma, a folyamat végén ezt már szívből hiszem is.”
Trilak, regionális értékesítési vezető
“A coaching folyamattól olyasvalamit kaptam, amit nem tanítanak az egyetemen, amit nem tudok elsajátítani a szakirodalomból, amit nem tudok letölteni a netről, amit nem tud belémültetni egy sebész, és mégis talán a legfontosabb: mind a stratégiai szintű vezetés, mind az operatív szervezés területén: Önbizalmat. Judittól 1200 km választ el, eltérő tapasztalatokkal a hátunk mögött, más szakterületen dolgozunk, de az az odafigyelés, és empátia, amit a coaching során tapasztaltam eltüntette a közöttünk lévő távolságot.”
Európai Bizottság, csoportvezető (online coaching)